Sunday 23 April 2017

Twistablíci

Milí a drazí Fanouškové,

na Facebooku to jede, vlastně skoro se dá říci, že to tam letí.
Jsem velmi vděčná za vaši podporu, a je to naprosto nevyhnutelné, ten Blog dávat pravidelně dohromady, protože na tom FB se to trochu pak už ztrácí. Na FB to miluji, protože tam cítím tu energii okamžité radosti. Vaši energii, kterou cítíte z Crayola pokladů a té show bláznivé okolo.
No jo, ale spousta lidiček na FB neujíždí, tedy pro ty píšu tady... a pak taky, abych si utřídila myšlenky, o jednotlivých Crayola pokladech, navíc se mě ptáte, a přibývá vás každý den... na ty moje báječné pastelky, a abych stihla všecko všem vysvětlit a více si psát třeba o Lásce... tak tu budu dávat nové a nové příspěvky ...a dneska..??? tedy o Crayola Twistables.


"Twistablíci" Kdo to vymyslel...??? Název český vymyslela slavná bloggerka a youtuberka Coloring Martina. Sama od sebe je pojmenovala "Twistablíky" nebo chcete-li "Twistablíci".... jak vám to půjde od srdce. Jak je libo. Protože to nejsou obyčejné pastelky, ale jsou to takové hravé báječné vynálezy... které rozjasní malé i velké.
Toto je SERIÓZNÍ RECENZE právě od Martinky. DOPORUČUJI přečíst:
https://goo.gl/msr9u1
UPOZORNĚNÍ!!!!! Balení 40 ks.. je tam "jen" 30 odstínů, Sluníčková a Travičková a Srdíčková... a další hitovky, slavné oblíbené barvičky se OPAKUJÍ. Proč? Protože Crayola neprodává kusovky, a abyste se mohli pořádně užít kreslení... do sytosti.


Primárně jsou určeny pro děti, tak jako celá Crayola, je taková hravá, a úžasná.. no jo, ale to je právě ono, co fascinuje dospělé, protože Crayola probouzí v nás naše vnitřní dítě, naše sny, na které jsme v tzv. dospělosti pozapomněli...
Proto doporučuji Twistablíky každému, kdo si chce jen tak, něco pro radost vymalovat, diář, nebo nějaký obrázek,... cokoliv. A naprosto dokonalý nápad je vzít Twistalíky na procházku, vyvětrat je, a udělat si radost, piknik, a Twistablíkovou party třeba. Nebo jen ve dvou. A abyste viděli, že ten příběh skutečně žiju, tady je důkaz... tady jsme se svým synkem, vyrazili ven, a kreslili venku.

Často si říkáte, co dělat, venku je tak krásně a vás chytá múza. Ideální řešení právě s Twistablíkami... nemusíte je strouhat, tedy žádné strouhátka, a jen jdete ven. Už jsem vytrénovaná, a mám pořád v kabelce a v baťůžku s sebou.
Nemějte přehnaná očekávání. Crayola "obyčejné" pastelky samozřejmě jsou naprosto TOP a nejúžasnější, ostré... perfektní na detaily. Twistablíci vám ten zážitek nedají. Nicméně co nezažijete.. nikde jinde, s nikým jiným... že se NEMUSÍTE zdržovat strouháním, a dostanete se do Flow... jedna dvě... a kreslíte a kreslíte a kreslíte, a tím že neřešíte špičku, a jen kreslíte, tak vykreslíte kus sebe a Zázrak je na světě... a okolo lidi se budou divit, co se to jako děje... a budou kroutit hlavou a jednoho dne se k nám přidají...


Ano, tak o tom jsou Twistablíci, provokují, a volají po kreslení, a rozkreslí děti i rodiče....
víte, často slýchávám... ty moje děti moc nekreslí, PROTO tu jsme, proč asi? Musíme jim dát ten příběh, musíme je naučit, ty naše děti věřit na Zázraky... i když, ono je to často trochu naopak. Ony ty děti učí nás. JO, tak to je... dejte jim do ruky pastelku, a papír, čtvrtku, a uvidíte Zázrak. Skutečný zázrak. Protože když kreslíme, a obecně, když cokoliv tvoříme, objevujeme sami sebe. A to přeci stojí za to. Já věřím... že KAŽDÝ máme na světě poslání... jen to musíme najít. a Pastelky nám k tomu pomáhají, od srdce, kreslit umí každý. Proto neřešte jestli to umíte, či nikoliv, prostě vemte papír, a kreslete... kreslete si své sny a touhy... a to už je jen malý krůček, který vám může přinést do života velké úžasné změny. Tak a pod to se podepíšu :)

Vaše Janička Pastelková-Famtoysková


No comments:

Post a Comment